AJUDA’NS A AJUDAR

Col·laborem amb la Llar de Torre Llauder de Mataró, amb la finalitat d’aconseguir el finançament econòmic necessari per poder ajudar a la gent gran de la residència a no passar fred durant l'hivern.

La residència Torre Llauder, és una llar de gent gran a Mataró amb necessitats econòmiques per poder subsistir. Cal destacar que la llar, forma part de Càritas (link) que els ajuden amb gran part del menjar. 

Les necesitats principals de la residència ara mteix sòn renovar els radiadors de les haitacions que n’hi ha i d’alguns espais comuns 

Des de l’FP l’escola Pia Mataró, estem portant a terme una acció solidària amb la finalitat d’ajudar a la residència Torre Llauder.

La finalitat d’aquesta campanya és poder aconseguir els fons necessaris per poder adquirir radiadors que es necessiten per a la llar. 

Els alumnes de primer any de grau superior de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Pia Mataró, (link) s’han involucrat amb aquesta causa, perquè, volem ajudar a que els avis de Torre Llauder puguin viure amb les millors condicions possibles, perquè tothom té el dret a viure dignament. 

Ajuda’ns aconseguir que els 20 avis de Torre Llauder no passin fred aquest hivern. 

¡Ara et toca a tu! 
Economic Information

Les persones que es vulguin col·laborar amb la Llar de Torre Llauder podran realitzar aportacions personalitzades, és a dir, que podràn decidir la quantitat de diners que voldràn oferir. 

Darrere d'aquesta campanya hi ha uns alumnes de l'FP de l'escola Pia de Mataró que busquen fer un acte solidari amb una llar de gent gran de Mataró i poder ajudar-los econòmicament amb la millora de les instal·lacions que tenen actualment. 

Tots els diners recaptats mitjançant aquesta campanya van destinats únicament a la Llar de Torre Llauder. 

 

The developer has not yet sent any updates.

Leave a Comment

Community
MATARÓ - Spain
Finished
0
4.000 €
7 meses

Donations (0)

    Be the first one to donate!

Specialized platform for fundraising and crowdfunding

We offer our fundraising experience to non-lucrative projects from all over the world.

More information

Commitment to transparency

We analyze all projects beforehand so that you can donate with confidence and trust.

More information

Donate safely

Https certificate. All personal information and payment details travel encrypted for you to donate securely.

More information