AJUDA’NS A AJUDAR

Col·laborem amb la Llar de Torre Llauder de Mataró, amb la finalitat d’aconseguir el finançament econòmic necessari per poder ajudar a la gent gran de la residència a no passar fred durant l'hivern.

La residència Torre Llauder, és una llar de gent gran a Mataró amb necessitats econòmiques per poder subsistir. Cal destacar que la llar, forma part de Càritas (link) que els ajuden amb gran part del menjar. 

Les necesitats principals de la residència ara mteix sòn renovar els radiadors de les haitacions que n’hi ha i d’alguns espais comuns 

Des de l’FP l’escola Pia Mataró, estem portant a terme una acció solidària amb la finalitat d’ajudar a la residència Torre Llauder.

La finalitat d’aquesta campanya és poder aconseguir els fons necessaris per poder adquirir radiadors que es necessiten per a la llar. 

Els alumnes de primer any de grau superior de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Pia Mataró, (link) s’han involucrat amb aquesta causa, perquè, volem ajudar a que els avis de Torre Llauder puguin viure amb les millors condicions possibles, perquè tothom té el dret a viure dignament. 

Ajuda’ns aconseguir que els 20 avis de Torre Llauder no passin fred aquest hivern. 

¡Ara et toca a tu! 
Informazio ekonomikoa

Les persones que es vulguin col·laborar amb la Llar de Torre Llauder podran realitzar aportacions personalitzades, és a dir, que podràn decidir la quantitat de diners que voldràn oferir. 

Darrere d'aquesta campanya hi ha uns alumnes de l'FP de l'escola Pia de Mataró que busquen fer un acte solidari amb una llar de gent gran de Mataró i poder ajudar-los econòmicament amb la millora de les instal·lacions que tenen actualment. 

Tots els diners recaptats mitjançant aquesta campanya van destinats únicament a la Llar de Torre Llauder. 

 

Sustatzaileak ez du oraindik eguneraketarik argitaratu.

Leave a Comment

Komunitatea
MATARÓ - Spain
Amaituta
0
4.000 €
7 meses

Dohaintzak (0)

    Izan zaitez dohaintza bat egiten lehena!

Crowdfunding solidarioan espezializatutako plataforma

Mundu osoko proiektuei diru-bilketan dugun esperientzia eskaintzen diegu.

Informazio gehiago

Gardentasun-konpromisoa

Aldez aurretik proiektu guztiak aztertzen ditugu, dohaintzak konfiantzaz eta lasaitasunez egin ahal izateko.

Informazio gehiago

Egin dohaintza modu seguruan

Https ziurtagiria. Informazio pertsonal guztiak eta ordainpeko datuek zifratuta bidaiatzen dute, modu seguruan eman dezazun.

Informazio gehiago